Industriële borstels met de hand gemaakt

Voor de vervaardiging en het herstel van uw industriële borstels in Liedekerke moet u bij A. Couck & Co – Drogisterij Alco zijn. Zij produceren wegenborstels, maar ook borstels voor glasnijverheid en schoenmakers.

Jarenlange ervaring

Sinds 1952 heeft dit bedrijf geïnvesteerd in de vervaardiging en het herstel van industriële borstels. Nadat zij met u besproken hebben wat u precies wilt, worden de borstels met de hand vervaardigd. Daarbovenop werken zij enkel met kwaliteitsvolle materialen, waardoor u zeker kan zijn van het eindresultaat. Deze borstels hebben een enorme lange levensduur en zijn dus een waardige investering.

A. Couck & Co – Drogisterij Alco in Liedekerke herstelt ook borstels. Nadat zij er klaar mee zijn, lijkt het of u weer een spiksplinternieuw exemplaar in handen heeft. Dit geldt voor zowel de wegenborstels als die voor glasnijverheid en schoenmakers.

Praktisch

Indien u dit wenst, worden de borstels ook bij u geleverd. Maar kom zeker eens langs, aangezien deze drogisterij ook een groot aanbod aan verf verkoopt. Bovendien zijn zij ook in het bezit van een verfmengmachine. Zo kan u uw unieke kleur samenstellen.

Voor andere onderhoudsproducten bent u tevens aan het juiste adres. Van milieuvriendelijke reinigingsproducten tot allerhande kwasten en behangpapier. Allemaal van de beste merken en kwaliteit.

Contact

Graag wat extra advies of informatie? Neem dan gerust contact op met A. Couck & Co – Drogisterij Alco in Liedekerke!