Levis verf en een geavanceerde verfmengmachine

Voor Levis verf in Liedekerke een andere merken moet u bij A. Couck & Co – Drogisterij Alco zijn. U vindt hier niet enkel de beste kwaliteitsmerken, maar ook een ultramoderne verfmengmachine.

Ga voor de perfecte kleur

Deze verfmengmachine scant kleuren om zo tot een perfecte match voor u te komen. Op deze manier kent zowel u als onze creativiteit geen grenzen meer. U hebt een enorme keuze aan kleuren en kan voor een unieke samenstelling gaan.

De merken die wij aanbieden zijn van topkwaliteit: Trimetal, Levis verf, Artitude, Stelatex en houtbeschermingsproducten van Xyladecor, Linitop, Sikkens en Mathys. Tegenwoordig verkopen zij ook natuurverven van Galtane. Deze zijn 100% natuurlijk en dus vrij van synthetische stoffen.

Praktisch

A. Couck & Co – Drogisterij Alco is gelegen in Liedekerke in de provincie Vlaams-Brabant op de grens met Oost-Vlaanderen. Buiten de verkoop van verf zijn zij ook gespecialiseerd in vervaardiging en herstel van industriële borstels. Daarbovenop verkopen zij een groot aanbod aan onderhoudsproducten.

Dit bedrijf bestaat sinds 1952 en heeft sindsdien een zeer goede naam opgebouwd. Zij blijven altijd op de hoogte van de laatste trends in de business, waardoor u zeker kan zijn dat u de laatste nieuwe producten koopt. Particulieren, zelfstandigen en bedrijven zijn allemaal welkom.

Contact

Uw bedrijf verdient het beste. Kom vandaag nog langs bij A. Couck & Co – Drogisterij Alco om hun kwaliteitsproducten te ontdekken.