OPENINGSUREN

Opgelet: de winkel zal gesloten zijn op maandag 4 maart 2019

Ma : 13u00-18u00
Di - Vr : 09u00-12u00 & 13u00-18u00
Za : 09u00-12u00
Zon : Gesloten


CONTACTEER ONS

Maak een afspraak

INDUSTRIËLE BORSTELS MET DE HAND GEMAAKT

Voor de vervaardiging en het herstel van uw industriële borstels in Liedekerke moet u bij A. Couck & Co – Drogisterij Alco zijn. Wij produceren wegenborstels, maar ook borstels voor de glasnijverheid en voor schoenmakers.

Jarenlange ervaring in borstels

Sinds 1952 heeft dit bedrijf geïnvesteerd in de vervaardiging en het herstel van industriële borstels. Nadat wij met u besproken hebben wat u precies wilt, worden de borstels met de hand vervaardigd. Daarbovenop werken wij enkel met kwaliteitsvolle materialen, waardoor u zeker kan zijn van het eindresultaat. Deze borstels hebben een enorme lange levensduur en zijn dus een waardige investering.

A. Couck & Co – Drogisterij Alco in Liedekerke herstelt ook borstels. Na het herstel lijkt het of u weer een spiksplinternieuw exemplaar in handen heeft. Dit geldt voor zowel de wegenborstels als de borstels voor glasnijverheid en schoenmakers.

Praktisch

Indien u dit wenst, worden de borstels ook bij u geleverd. Maar kom zeker eens langs. Wij bieden namelijk ook een uitgebreid gamma aan kwaliteitsverven aan. Daarnaast hebben wij een verfmengmachine waarmee uw favoriete kleur verf mengen. Zo kan u uw unieke kleur samenstellen, voor een persoonlijke verf op maat van uw wensen en smaak.

Voor onderhoudsproducten bent u tevens aan het juiste adres. Van milieuvriendelijke reinigingsproducten tot allerhande kwasten en behangpapier. Allemaal van de beste merken en een uitstekende kwaliteit.

Contact

Graag wat extra advies of informatie? Neem dan gerust contact op met A. Couck & Co – Drogisterij Alco in Liedekerke! Neem contact met ons op voor al uw vragen omtrent verf, borstels of drogisterij.