OPENINGSUREN

Opgelet: de winkel zal gesloten zijn op maandag 4 maart 2019

Ma : 13u00-18u00
Di - Vr : 09u00-12u00 & 13u00-18u00
Za : 09u00-12u00
Zon : Gesloten


CONTACTEER ONS

Maak een afspraak

LEVIS VERF EN EEN GEAVANCEERDE VERFMENGMACHINE

Voor Levis verf in Liedekerke en andere merken moet u bij A. Couck & Co – Drogisterij Alco zijn. U vindt hier niet enkel de beste kwaliteitsmerken, maar ook een ultramoderne verfmengmachine om uw perfecte kleur verf te laten mengen. Voor een geslaagde verf op maat!

Laat uw perfecte kleur verf mengen

Deze verfmengmachine scant kleuren om zo tot een perfecte match voor u te komen. Op deze manier kent zowel uw als onze creativiteit geen grenzen meer. U hebt een enorme keuze aan kleuren en kan voor een unieke samenstelling gaan.

De verfmerken die wij aanbieden zijn van topkwaliteit: Trimetal, Global Paint, Levis verf met de collectie Atelier en houtbeschermingsproducten van Xyladecor, Linitop, Sikkens. Wij verkopen ook natuurverven van Galtane. Deze zijn 100% natuurlijk en dus vrij van synthetische stoffen.

Verfwinkel in Liedekerke

A. Couck & Co – Drogisterij Alco is gelegen in Liedekerke in de provincie Vlaams-Brabant op de grens met Oost-Vlaanderen. Buiten de verkoop van verf zijn wij ook gespecialiseerd in het maken en herstellen van industriële borstels. Daarbovenop beschikken wij over een ruim aanbod aan onderhoudsproducten.

Ons bedrijf bestaat sinds 1952 en heeft sindsdien een zeer goede naam opgebouwd. We houden de vinger aan de pols voor de laatste trends, waardoor u zeker kan zijn dat u de nieuwste en beste producten koopt. Particulieren, zelfstandigen en bedrijven zijn welkom.

Contact

Uw bedrijf verdient het beste. Kom vandaag nog langs bij A. Couck & Co – Drogisterij Alco om onze kwaliteitsproducten te ontdekken. Contacteer ons voor al uw vragen omtrent verf of verfproducten.